Politie maakt kennis met Zhineng Qigong

Eind juni ben ik gevraagd om een aantal workshop te verzorgen voor de politie Limburg. Een nieuwe uitdaging die ik met groot plezier heb aangepakt. Judith Verbaan, van het regieteam  van de politie Limburg, zegt over onze samenwerking

Workshop Zhineng Qigong tijdens fitte leiders dagen

“Thérèse verzorgde op 20 en 25 juni een aantal kennismakingsworkshops Zhineng Qigong voor de leidinggevenden van de politie in Limburg. Voor de meesten was Zhineng Qigong iets heel nieuws. Een enkeling kende het of had ervaring. De workshops sloten aan bij het thema weerbaarheid.

De chefs werden eerst op verschillende manieren geïnformeerd over actuele ontwikkelingen binnen de politie. Daarnaast stond ook de eigen weerbaarheid centraal. Zhineng Qigong sloot hier dus perfekt bij aan. De ervaringen uit de eerste workshop werden in de pauze gedeeld met de groep.

 

De belangstelling voor de volgende workshops was daarna groot! Collega’s waren enthousiast en dat kwam niet alleen door het interessante onderwerp. Ook de manier waarop Thérèse de workshop had opgezet en de groep begeleidde werd als zeer prettig ervaren.

Het was mooi om te ervaren hoe actief iedereen meedeed en hoe enthousiast iedereen na afloop was.

Hartelijk bedankt!Judith Verbaan 
Regieteam politie eenheid Limburg”